Autor Wątek: kurs sprzedazy i kupna - propozycja zmian  (Przeczytany 3057 razy)

faze

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
kurs sprzedazy i kupna - propozycja zmian
« dnia: Kwiecień 30, 2013, 06:09:04 pm »
Advertisement
Zglaszam propozycje zmiany widgetu w taki sposob zeby mozna bylo na widgecie uzyskac jednoczesnie informacje na temat kursu sprzedazy i kupna,w moim przypadku to informacje bardzo istotne a w tym momencie musze je zmieniac na przemian w zaleznosci jakich informacji potrzebuje. Albo pomysl stosowania dwoch widgetow osobny dla.kupna i osobny dla.sprzedazy. A pozatym to brawo za pomysl...bardzo uzyteczna aplikacja. Powodzenia i pozdrowienia



Gawsoft// zmiana Tematu - dopisanie kursu sprzedazy i kupna
« Ostatnia zmiana: Maj 06, 2013, 02:31:55 pm wysłana przez Gawsoft »

Gawsoft

  • Global Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Wiadomości: 82
    • Zobacz profil
Odp: kurs sprzedazy i kupna - propozycja zmian
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 01, 2013, 10:53:07 am »
Aktualizacja w googlePlay.

Jakby pojawiły się jakieś błędy proszę pisać.
« Ostatnia zmiana: Maj 06, 2013, 02:32:19 pm wysłana przez Gawsoft »

faze

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
Odp: kurs sprzedazy i kupna - propozycja zmian
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 08, 2013, 09:35:39 pm »
Wielkie dzieki!
To teraz prosze o mozliwosc uzywania jednoczesnie dwoch lub wiecej widgetow np dla kursu CHF, EURO i USD lub rozszerzenie istniejacego widgetu do rozmiaru 4x2  z kursami kuona i sprzedarzy dla 3 wybranych walut.
Jeszcze raz Wielkie dzieki...ta aplikacja bardzo ulatwia mi zycie:-) A co do bledow to czasami sie blokuje i jedynym sposobem na odblokowanie jest usuniecie i wklejenie na nowo widgetu na pulpit...ale z tym da sie zyc;-)
Pozdrowienia

Gawsoft

  • Global Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Wiadomości: 82
    • Zobacz profil
Odp: kurs sprzedazy i kupna - propozycja zmian
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 10, 2013, 08:52:29 am »
prosze o mozliwosc uzywania jednoczesnie dwoch lub wiecej widgetow np dla kursu CHF, EURO i USD lub rozszerzenie istniejacego widgetu do rozmiaru 4x2  z kursami kuona i sprzedarzy dla 3 wybranych walut.

Niestety zrobienie kilku widgetów pokazujących różne kursy jest niemożliwe z powodu algorytmu zarządzającego konfiguracją.

Proponuje dorobić w lewym górnym rogu widgetu liczby 1 2 3  służące do przełączania walut.

A co do bledow to czasami sie blokuje i jedynym sposobem na odblokowanie jest usuniecie i wklejenie na nowo widgetu na pulpit..

Kurde myślałem, że problem zawieszek został rozwiązany wraz z aktualizacją z 15 kwietnia 2013 - prośba o info jakiego sprzętu używasz, jaką masz wersje androida i czy problem występuje w najnowszej wersji.

G.

coroon

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
Odp: kurs sprzedazy i kupna - propozycja zmian
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 05, 2014, 01:04:38 pm »
Najnowszy android - nexus 7 II LTE - widget także się zawiesza. Powiadomienie o osiągnięciu danej ceny niestety bardzo często nie działa.
Odświeżanie kursów nie działa przy użytkowaniu tabletu poziomo.
Czy można dodać dźwięki powiadomień typu pik pik :)? Takie zwykle. Aktualnie sa tylko melodyjki.

Gawsoft

  • Global Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Wiadomości: 82
    • Zobacz profil
Odp: kurs sprzedazy i kupna - propozycja zmian
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 06, 2014, 11:27:18 am »
Cześć,

android 4.4?
Testowałem na telefonie z w/w andkiem i widget działał...
Sprawdzę ustawienie pionowe.
Dźwięki postaram się ogarnąć.

G.

coroon

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
Odp: kurs sprzedazy i kupna - propozycja zmian
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 02, 2014, 09:47:56 pm »
Przepraszam za pozna odpowiedź ale nie dostałem powiadomienia.
Android właśnie zaktualizowalem do 4.4.2 i dalej mi nie działa widget w poziomie. Oczywiście nie śpiesz się bo to nic wielkiego. Ot napisałem tylko ze to błąd.
Program jest naprawdę pomocny. Poza tym sam kantor chyba aktualnie jest najkorzystniejszy jeśli chodzi o wymianę walut.

Radi

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 1
    • Zobacz profil
Odp: kurs sprzedazy i kupna - propozycja zmian
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 06, 2017, 02:46:39 pm »
Dzień dobry,
Najpierw chciałbym podziękować za świetny widget.
Mam go cały czas na na głównym ekranie.
Brakuje mi w nim jednak jednej rzeczy.
Bardzo proszę o dodanie możliwości zmiany wielkości czcionki.
Ta funkcjonalność bardzo by się przydała.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Radi